Референции

Многопрофилна болница за активно лечение "Д-р Димитър Павлович" – гр. Свищов - www.svishtov.bg

Компанията е ангажирана с доставката на храна на пациентите в стационара, храна на дежурния персонал и предпазна храна, както и храна за посетителите на МБАЛ "Д-р Димитър Павлович" в град Свищов в продължение на четири години. Дейността включва стопанисване и управление на работнически стол и супермаркет с помещение за бързо хранене.

 

Монди Пекиджинг Стамболийски ЕАД

В завода за преработка на хартия, част от водещата европейска компания за хартиени и гъвкави опаковки Монди Пекиджинг, Парти Фууд предлага разнос на храна, като също така успешно обслужва и управлява работнически стол.

 

БЕЛЛА България ООД - www.bella.bg

През 2007 г. Парти Фууд подписа договор за доставка на пакетирана топла храна за работниците и служителите на една от най-големите компании в хранителния сектор в България, два пъти на ден в четири различни обекта.

 

ДИЛ ТУР Пловдив ООД

Парти Фууд доставя пакетирана топла храна в предприятието за производство на месни продукти от 2007 г. в продължение на две години.

 

Тед Инвест ООД - www.ted.bg

Един от първите клиенти на Парти Фууд от 2005 г. е най-големият производител на матраци в България – Тед Инвест ООД. Индивидуално разработената за предприятието услуга включва доставка на пакетирана топла храна.

 

Българска асоциация ДИАБЕТ - www.badiabet.com

През 2008 и 2009 г. Парти Фууд спечели обществена поръчка с предмет "Диетично хранене на социално слаби диабетици в страната". Предмет на договора са доставки на хранителни продукти и пакетирана топла храна в социалните центрове на асоциацията в 14 различни града на територията на страната.

 

Соларис - АС ЕООД - www.bella.bg

От 2008 г. компанията доставя готова храна на предприятието за колбаси, част от БЕЛЛА България АД.

 

Стационар в Хоспис "Белмедика"

Парти Фууд приготвя и доставя храна за пациентите на Хоспис "Белмедика" ЕООД по проект за изграждане на напълно функциониращ хоспис с финансовата помощ на Европейския съюз – Програма ФАР BG2006/018-343.01.01 (фаза 3) – "Деинституционализация посредством предоставяне на услуги в общността за рискови групи" и съгласно Договор за безвъзмездна помощ № BG2006/018-343.01.01-2.36.

 

Флекспринт ООД

От 2010 година Парти Фууд ежедневно доставя храна за работниците и служителите на компания "Флекспринт" ООД. 

 

ЗАД Атомстройекспорт – Клон Белене – Предприятие АЕЦ Белене - www.belene-npp.com

През 2008 г. Парти Фууд подписа договор за предоставяне на услугата комплексно обществено хранене на територията на строителната площадка на АЕЦ Белене за срок от 7 години. Компанията е ангажирана със стопанисването, управлението и обслужването на работнически столове, супермаркети, лавки и кафенета.

Мини Марица Изток ЕАД - www.marica-iztok.com

От 2005 г. досега Парти Фууд предоставя услугата комплексно хранене на работниците и служителите на най-голямото въгледобивно предприятие в България. Дейността включва цялостно управление и стопанисване на работнически стол, супермаркет и кафене, разположени на територията на Рудник 2 "Трояново - Север".

 

АЕЦ Козлодуй ЕАД - www.kznpp.org

Парти Фууд произвежда и предоставя безплатна предпазна храна за работниците и служителите на най-големия производител на електроенергия в страната. На територията на "АЕЦ Козлодуй" ЕАД компанията стопанисва, управлява и обслужва работнически столове, разливочни, супермаркети, лавки и кафенета от 2007 г. досега.

 

УМБАЛ Александравска ЕАД - www.alexandrovska.com

 

Столична община – Район "Младост" - www.so-mladost.com

През 2009 г. Парти Фууд спечели търг за обществена поръчка за Доставка на хранителни продукти и хигиенни материали за Обединени детски заведения, Целодневни детски градини и Детска млечна кухня и транспортиране на приготвената храна до пунктовете за раздаването й на територията на Столична община – Район Младост.

 

Комплексен Онкологичен Център Пловдив - www.onkoplov.com

 

Специализираната Болница по белодробни болести Света София ЕАД - www.sbalbb-sofia.com

 

НОВИНИ